El Sarró, Banc d’aliments

El Sarró, Manlleu Aliments Solidaris i la seva tasca.

Com portar aliments fora de recollides extraordinàries? Directament al Banc d’aliments, el Sarró: dilluns (16h-17h) i dijous (15:45h-18h)

Moltes gràcies per la seva col·laboració amb el Sarró!!

MÉS INFO: http://www.manlleu.cat/mod/adreces-i-telefons/id139/el-sarro-banc-d-aliments-de-manlleu.htm

On som? El Banc d’aliments, “El Sarró, Manlleu aliments solidaris”, està situat en el passeig del Ter 7 de Manlleu.

Algunes notícies sobre el Sarró:

————————————————————————–

DINAR DE LLENÇATS Què és?
És un dinar d’aprofitament fet amb aquells aliments que, tot i ser comestibles, estan fora del circuit comercial perquè estan massa madurs o amb dates de caducitat molt curtes i que recollirem dels comerços que ens els ofereixin gratuïtament.
És un dinar solidari perquè a canvi del dinar es recolliran aliments de llarga durada que portarem a “El Sarró”.
És un dinar gratuït i popular perquè hi cap tothom a col•laborar i a menjar. Des del que ens oferirà un aliment, el que l’haurà anat a buscar, el que seleccionarà allò que realment es pot aprofitar, el que cuinarà, el que prepararà la taula, el que vindrà a menjar….

Quan ho farem?
Data 2018 sense confimar 

Per què ho farem?
• Perquè cada un de nosaltres llença gairebé 40 kg d’aliments cada any, només tenint en compte els comerços, els restaurants i les llars, i això s’ha d’evitar!

—————————————————————-

 Concerts Solidaris de Gospel.

Ja portem un total de 4 concerts solidaris de gospel, un concert cada any des del 2013 amb una recaptació que supera el 3000 euros en total.

La III Edició va ser molt especial. La New Hope Gospel Band va fer gaudir i emocionar al públic que va assistir a l’Espai Rusiñol de Manlleu el passat dissabte 2 d’abril de 2016. La nova banda musical, sota el patrocini de l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu, va a interpretar cançons com Amazing Grace, Oh happy Day o Blessed Assurance. L’ambient va ser molt acollidor i festiu durant tot el concert on el públic es va implicar de principi a fi.

concert New Hope Gospel Band
(Foto: Lluís Grané)

Es van vendre 192 entrades, 60 de les quals de fila 0. La recaptació total va ser de 962€ que ja s’han lliurat al banc d’aliments.  Es va a aprofitar l’ocasió per informar de la necessitat de comptar amb una furgoneta que faciliti el transport dels aliments, deixant la porta oberta a altres iniciatives solidàries que es puguin afegir a la campanya per a la compra del vehicle. L’aportació econòmica del concert és la primera destinada a aquest fi.

Aquest és ja el tercer concert solidari organitzat per l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu que en aquesta ocasió coincidia amb el tercer aniversari del Sarró. El concert va a comptar amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Social i Personal de l’Ajuntament de Manlleu, Càritas Interparroquial de Manlleu i l’Espai Rusiñol del Teatre Centre.

———————————————————————–

El Sarró va preparar 3 actes especials (abril-maig 2015)

logo_elsarro

Venda de roses a favor del Sarró; Cada 23 d’abril a la plaça Fra Bernadí des de 2015. La recaptació de les roses anirà com donatiu al Sarró. El donatiu serà a partir de 3,5 euros.

Xerrade contra el malbaratament dels aliments. A càrrec de Ramon Mora Ventura. Sala d’Audiovisuals de La Salle, 29 d’abril a les 20.00 a la Salle Manlleu. Entrada lliure.

 

JORNADA DE PORTES OBERTES. Dissabte 9 de maig al Sarró de 11.00h. a 14.00h. Es mostrarà el Sarró a la ciutadania. A partir de la 13:00 timdrem un vermut amb tapes molt econòmiques i com donatiu.  Aquest dia es farà una RECOLLIDA D’ALIMENTS durant tot el matí. Els productes més necessaris són: llet, oli, préssec o pinya en almívar i cacau en pols

Una mica de història:

El passat 5 d’abril de 2013 va tenir lloc la inauguració del banc d’aliments de Manlleu sota el nom “El Sarró, Manlleu Aliments Solidaris”. El projecte es posava en funcionament després de molt temps de treball per atendre a les famílies amb gran necessitat de Manlleu. Aquest mateix dia es va signar el conveni entre l’Ajuntament de Manlleu diferents entitats com l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu.

Nostra església ha treballat molt en aquest projecte des del començament i ho continuarà fent formant part de la comissió operativa del banc d’aliments. Concretament estarem gestionant el dia a dia del banc d’aliments juntament amb Càrites i estarem atenent a les persones derivades des dels Serveis Socials de Manlleu al servei del banc d’aliments. Repartirem els lots d’aliments a les famílies usuàries els dijous a la tarda de 16h a 19h. Els usuaris tindran establerts 2 dies de recollida d’aliments però en cap cas les persones interessades en el servei es poden adreçar allà directament, prèviament s’ha de passar per Serveis Socials de Manlleu.

Gran Recapte 2014-17: Veure: https://eebmanlleu.wordpress.com/2014/11/21/gran-recapte-a-manlleu/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: