Desbordats a la campanya de recollida pels refugiats

A Manlleu s’ha utilitzat una furgoneta gran d’un voluntari de l’Església Evangèlica Baptista que s’ha omplert en molt poc temps i que ja està en la nau central en Cerdanloya. Ens hem vist desbordats per molta roba, sabates i material d’higiene, no només a Manlleu sinó en la resta de punt de recollida a Catalunya pel que s’ha frenat a moltes entitats i particulars que han quedat en ‘stand by’. La data de recollida s’ha avançat i ja està tancada per aquest 3er enviament.

campanya refugiats 4

De moment no és necessari portar més roba. Tot sembla indicar que finalment s’enviaran QUATRE CAMIONS TRÁILER fins als refugiats en el nord de Grècia en la setmana vinent i un equip de voluntaris del Rebost Solidari de Cerdanyola els acompanyarà, com sempre, per certificar el compromís que hem adquirit.

Al mateix temps volem disculpar-nos si la teva ajuda generosa no s’ha sumat encara però pensem que és moment per a la prudència i la sensatesa tenint en compte les dificultats logístiques en Idomeni. Deixem la porta oberta a altres possibles enviaments si es confirma in situ que les necessitats es mantenen.

A Manlleu s’ha centralitzat el material recollit a l’Església Evangèlica Baptista participant molts particulars i entitats com l’Associació Dones Solidàries o l’Associació Bon Samarità per les nacions. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: