Concert Solidari de Gospel. Cor Alegria

Un nou concert solidari per el Sarró. El any passat el Bobby Lewis Gospel Quartet de Nova York amb 500 personas presents gaudint de la música gospel. Aquest any, des de Figueres arriba el grup COR.ALEGRIA. Es tracta d’una iniciativa solidària de l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu a benefici del Sarró, Manlleu Aliments Solidaris. Per tant, els diners de les entrades (3 euros) aniran íntegrament destinats al banc d’aliments
cor alegria

El Cor Alegria és un cor format per 7 músics i 60 veus de diferents edats i generacions. Aquest, neix fa tan sols un any a Figueres, al bressol de l’Església Evangèlica Baptista de Figueres. Des d’aquest inici el Cor Alegria ha ofert diverses actuacions, transmetent a cadascuna el sentiment del Gòspel, com a música i evangeli, amb molt de caràcter.

coralegria 2

Això és degut a la manera en què els integrants viuen personalment el missatge que canten, garantint que l’oient gaudirà d’una festa musical i un missatge real per part del Cor Alegria. Cal esmentar, per últim, a Judit Cortés Puig com directora d’aquest projecte i a en Guillermo Cueva com director musical.

Hi haurá molta col.laboració en aquest concert. El caràcter solidari del grup, el propi Espai Rusiñol, Càrites de Manlleu, l’Ajuntament de Manlleu i l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu faran possible aquesta nova iniciativa solidària.
Us esperem! 
CONCERT SOLIDARI SARRÓ
 VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES:
– Àrea de Benestar Social. C/Baixa Cortada,9. Manlleu. De dilluns a divendres de 8.30h a 14h. Dimarts i dimecres de 16h a 18h.

– Meryland Manlleu. C/Enric Delaris 56, Manlleu. Horari: Dilluns: 16:30 a 20:00. De dimarts a dissabte: 10.00h a 13.00h y 16.30h a 20.00h.

– Església Evangèlica Baptista de Manlleu C/Montseny 6, Manlleu. Horari: Dilluns a divendres de 16:00h a 20:00h. Diumenges 10.00h a 13.00h.

 

 És podrem comprar entrades fila 0.
 
Més informació i venda d’entrades: eebmanlleu@gmail.com al carrer Montseny, 6 bxs Facebook: http://www.facebook.com/esglesiaevangelica.baptistamanlleu
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: