“Addiccions vs Vida” a Manlleu

Convidats per l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu, la Fundació Internacional Palabra de Vida va organitzar una sèrie de xerrades dirigida als instituts de la ciutat: “Addiccions vs Vida” http://avsv.palabradevida.es/

logo programa

El passat 6 de maig va tenir lloc a Manlleu sent una gran oportunitat d’advertir del perill de les drogues entre els adolescents. Per mitjà de aquesta presentació l’argentí Fernando Soriano recorre diferents països compartint la seva història amb l’alcohol o les drogues.

Institut La Salle 1

A Manlleu, tant els alumnes de 1º batxillerat de La Salle com els alumnes de 2º,3º i 4º ESO del IES Casals Gràcia van quedar molt impactats i molt agraïts per les explicacions, sobretot per el temps de preguntes i respostes amb algú que va viure en primera persona el dany que provoquen les drogues. Entre altres qüestions Fernando va explicar la seva experiència com a exaddicte, com va ser infectat de la Sida i com va sortit de aquest món. El programa va a incloure una presentació multimèdia i amb una enquesta anònima per part dels estudiants. El programa ha estat realitzat en països com França o Portugal i aquesta era la primera vegada a Catalunya.

Fernando Soriano: http://avsv.palabradevida.es/

“El meu nom és Fernando Soriano i sóc argentí. Als 12 anys vaig començar a anar amb gent del meu barri, molts criminals i drogoaddictes. Així va ser com vaig començar a fumar marihuana per a divertir-me fins que em vaig tornar addicte. Als 15 anys vaig prendre per primera vegada cocaïna. Aquest mateix any em vaig infectar de la SIDA. Em vaig punxar tots els dies fins els 23 anys. Estava totalment perdut, sense cap objectiu a la vida quan un hombre de 84 anys va tenir compassió de mi i em va parlar del meu veritable problema; la degradació de l’home. Aquest home em va donar esperança. Ara sóc lliure, vaig trobar el camí, la vida i la veritat, i un veritable sentit per la meva vida”

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: