Gran festa de gospel i solidaritat a Manlleu

La naturalitat i el talent musical del Bobby Lewis’s Gospel Quartet va IMPRESIONAR a les 500 persones que es van donar cita dissabte passat a la parròquia de Sant Pau per gaudir de la música en directe del gospel de Nova York i per col•laborar con el Sarró, Manlleu Aliments Solidaris, que organitzava l’activitat en un “Happy Day” viscut a Manlleu.

LL.Grané_29141   02.11.2013

<Des del famós barri de Harlem arribava a Manlleu el so de l'AUTÈNTIC GOSPEL dirigit pel pastor Bobby Lewis qui al costat dels músics i l'equip tècnic van voler participar de la iniciativa d'ajudar al Sarró. Quan van rebre la invitació de l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu no van dubtar un moment en posar de la seva part per poder celebrar aquest concert a Manlleu. Aquesta “disposició a ajudar venint de tan lluny” va ser destacada pel pastor Rubén Gramaje.

LL.Grané_29142   02.11.2013

De la mateixa manera que en ciutats com Terrassa i Cerdanyola del Vallés, on completaven la seva gira per Catalunya aquest cap de setmana, a Manlleu hi ha hagut una gran acollida de la iniciativa mostrant una vegada més la gran implicació de la nostra ciutat amb la solidaritat. La recaptació del concert, que supera els 1100 euros, es destinarà a la compra dels aliments mes necessaris en aquests moments en el Sarró. Moltes persones també van ser informades sobre el funcionament del Sarró i van mostrar el seu desig de fer donacions particulars de forma puntual. Aquestes donacions ja s’estan produint aquesta mateixa setmana.

Totes les personalitats presents en aquest concert van agrair molt la participació: Al començament va donar la benvinguda la Conxita Vilalta de Caritas Interparroquial de Manlleu i abans d’acabar el concert el pastor Rubén Gramaje de l’Església Evangélica Baptista va donar pas a la regidora Carme Trillas, qui va fer arribar un diploma en anglès i una figures en miniatura dels gegants de Manlleu com a obsequi al grup.

LL.Grané_29203   02.11.2013

El concert va acabar amb la interpretació de “Oh Happy Day”: “No és només una cançó. És un testimoni del que Jesús va fer en les nostres vides”, en paraules del pastor Lewis.

Fotos: https://www.facebook.com/esglesiaevangelica.baptistamanlleu/media_set?set=a.10200941596562265.1073741830.1236403424&type=3

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: