Bobby Lewis’s Gospel Quartet arriba a Manlleu des de New York

Convidats per la nostre església arriba a Manlleu: Bobby Lewis’s Góspel Quartet. Serà el dissabte dia 2 de noviembre de 2013 a l’Església de Sant Pau de Manlleu a les 20:30h. Els diners de la entrada (5 euros + donatiu voluntari) aniran destinats al banc d’aliments de la ciutat, El Sarró, Aliments Solidaris.

La música góspel que es podrá gaudir es un gènere de música religiosa propi dels negres dels Estats Units d’Amèrica, derivat bàsicament dels himnes evangèlics propis del ressorgiment protestant del segle XIX.

Microsoft Word - Cartell word

PRESENTACIÓ BOBBY LEWIS’S GOSPEL QUARTET

Els membres de la reconeguda formació provenen de l’església New Light Baptist Church de l’illa de Manhattan i del popular barri de Harlem de New York, on Bobby Lewis és pastor. Aquest quartet actua regularment en institucions assistencials. hospitals, centres de joves, events a l’aire lliure i llocs d’acollida. Algunes de les actuacions més destacades han estat el Robin Hood Foundation’s Christmas Party en el Sony Building. Varen participar també a la Campanya de promoció de “The Book”, la nova traducció de la Biblia Viva, presentant a Andrea Crouch y Lynn Whitfield. També varen participar com a cor d’acompanyament de Barbra Streisand al Madison Square Garden en el seu concert de comiat i en el Today Show’s Annual Christmas Special. També varen ser participants destacats al Regis & Kelly Christmas Eve Special, un reconeixement similar a l’Oscar de la música Gospel.

Bobby Lewis, director de la formació, és natural de Virginia Beach (VA), lloc on va començar a ensenyar música gospel a l’església on el seu pare era pastor. Més tard es va traslladar al Conservatori de Música de Shenandoah on va estudiar educació musical i tècnica de veu. Un cop finalitzada la seva formació universitària, Bobby va viatjar per molts països fent gaudir a les seves audiències en creuers de luxe.

Un temps més tard, es va traslladar a Nova York, on va treballar en diferents musicals, tant d’actor com fent arranjaments. Els papers principals han estat “Hud” a la gira europea del musical Hair y “André” al musical Ain’t Misbehavin.

La seva trajectòria va seguir durant tres anys com a director musical del Motown Café de New York, on els seus grups actuaren, entre altres, amb i per a The Duchess of York, Diana Ross, The Temptations, Mary Wilson y Martha Reeves. La seva carrera musical es completa amb la composició de diversos musicals i la gravació de diversos CD’S y DVD’S editats a USA a més d’altres gravacions editades amb la formació Bobby Lewis Ensemble.

Bobby Lewis és també el fundador i director de la Bobby Lewis Productions. Des de la seva fundació, la Bobby Lewis Productions Inc. ha viatjat a Taiwán, Alaska, Virginia, New York i altres estats.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: