Perdona que t’interrompi, com es demana perdó?

Demanar perdó? És difícil demanar perdó i es necessita una actitud d’humilitat per fer-ho. Ens costa reconèixer que ens equivoquem, que necessitem millorar, que necessitem canviar alguna cosa de les nostres vides o que simplement hem fet mal a algú. De vegades ens consolem pensant que hi ha uns altres que fan coses pitjors o que no som els únics que fem coses inadequades, però pensar així no canvia les coses i conseqüències les sofrirem igualment.

En la Bíblia trobem una vegada i una altra la necessitat de penediment per a un ésser humà separat de Déu per causa del seu pecat. El penediment és essencial per aconseguir el perdó de Déu i per poder rebre l’Esperit Sant recuperant així la relació que Déu sempre ha volgut tenir amb nosaltres. Podem dir que és el principi de la vida cristiana, és a dir, una nova vida que necessitem i que és possible en apropar-nos amb fe a Déu penedits dels nostres pecats. El Senyor ho va anunciar (Marc 1:14-15) i els apòstols van continuar advertint-ho des del començament de l’església. En el text de Fets capítol 2 diu:
“Per tant, que sàpiga de cert tot el poble d’Israel que Déu ha constituït Senyor i Messies aquest Jesús que vosaltres vau crucificar.
Els primers convertits Quan van sentir això, es van trasbalsar i digueren a Pere i als altres apòstols: Germans, què hem de fer? Pere els va respondre: Convertiu-vos, i que cada un de vosaltres es faci batejar en el nom de Jesucrist per obtenir el perdó dels pecats, i així rebreu el do de l’Esperit Sant. Perquè la promesa és per a vosaltres i els vostres fills, i també per a tots els qui són lluny, tants com en cridarà el Senyor Déu nostre. Pere continuava donant testimoni amb moltes altres paraules i els exhortava dient: Aparteu-vos d’aquesta generació esgarriada.” Fets Apòstols 2:36-40


De vegades caiem en el contrari. Pensem que no ho mereixem o que no som digne d’una salvació. Simplement l’error és pensar que Déu no ens pot estimar tant. Però Déu, si va ressuscitar va ser precisament perquè ens va voler donar aquesta oportunitat de canvi, si va fer el que va fer en venir al món va ser per estimar-te i tenir comunió amb tu.  Així és la seva gràcia.

És important poder ser perdonat i tenir capacitat per perdonar, sobretot quan ens equivoquem tant. Hi ha persones que ho aconsegueixen i reconeixen que només Déu pot donar-nos la força per fer-ho.També és cert que quan es comprèn el propòsit de Déu de la salvació per a les nostres vides tot és molt mes senzill.

Déu us beneexi. Us deixem  aquesta cançó del grup Hilsong que aprofundeix en la mateixa idea i podem entendre-la amb subtítols en català.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: