No esperis el cel a la terra

En la predicació del culte d’avui pel nostre germà Albert Guzman, se’ns ha animat a tenir una vida efectiva i productiva aquí a la terra deixa’n-te guiar pel seu Esperit i essent un canal del seu amor. Us deixem l’esbós de la predicació amb la finalitat de tornar a reflexionar en els textos que s’han compartit.
La terra és un lloc de pas, no és el cel. En Efesis 4:22-24 veiem com la vida cristiana l’experimentem com un procés de renovació.

Existeix una vella mentida que diu que nosaltres som divins. Moltes vegades no s’accepta la nostra condició humana i pensem equivocadament que som de condició divina.

Tractem de jugar a ser Déu (veure Gènesi 3:5) quan tractem de controlar les circumstàncies, el futur i fins i tot als altres.

L’objectiu de la vida a la terra no es el confort, es el desenvolupament del nostre caràcter. Déu vol que creixem espiritualment (veure Joan 10:10) i que tinguem una vida abundant.

Existeixes pels propòsits de Déu i no a la inversa. El Pastor Rick Warren diu: “La vida no es tracta de nosaltres sinó que es tracta de Déu”

 

Com vol Déu que sigui el nostre caràcter?

Mateu 5:1-12.

“En veure les multituds, Jesús pujà a la muntanya, s’assegué, i se li acostaren els deixebles. Llavors, prenent la paraula, començà a instruir-los dient:

–Feliços els pobres en l’esperit: d’ells és el Regne del cel! »Feliços els qui ploren: Déu els consolarà! »Feliços els humils: ells posseiran la terra! »Feliços els qui tenen fam i set de ser justos: Déu els saciarà! »Feliços els compassius: Déu se’n compadirà! »Feliços els nets de cor: ells veuran Déu! »Feliços els qui treballen per la pau: Déu els anomenarà fills seus! »Feliços els perseguits pel fet de ser justos: d’ells és el Regne del cel! »Feliços vosaltres quan, per causa meva, us insultaran, us perseguiran i escamparan contra vosaltres tota mena de calúmnies! Alegreu-vos-en icelebreu-ho, perquè la vostra recompensa és gran en el cel. També així van perseguir els profetes que us han precedit.”

EL FRUIT DE L’ESPERIT Gàlates 5:22-23

“En canvi, els fruits de l’Esperit són: amor, goig, pau, paciència, benvolença, bondat, fidelitat, dolcesa i domini d’un mateix. La Llei no és contrària a res d’això.”

COM ES AQUEST AMOR? 1 Cor 13:2-3

“Si tingués el do de profecia i penetrés tots els designis amagats de Déu i tot el coneixement, si tingués tanta fe que fos capaç de moure les muntanyes, però no estimés, no seria res. Si repartís tots els meus béns als pobres, fins i tot si em vengués a mi mateix per esclau i tingués així un motiu de glòria, però no estimés, de res no em serviria.”

CARACTERÍSTIQUES D’UNA VIDA EFECTIVA I PRODUCTIVA. 2 Pere 1:5-8.

“Per això mateix, heu de treballar amb tot l’esforç perquè la vostra fe vagi acompanyada de la virtut; la virtut, del coneixement; el coneixement, del domini d’un mateix; el domini, de la constància; la constància, de la pietat; la pietat, de l’estimació fraterna; l’estimació fraterna, de l’amor. Perquè, si posseïu en abundància aquestes qualitats, no quedareu inactius ni sense fruit en el coneixement de nostre Senyor Jesucrist.”

CONCLUSIÓ:

No et deixis guiar per la vella mentida.

No esperis el cel a la terra

L’objectiu de la vida a la terra no és el confort, és el desenvolupament del nostre caràcter. Tingues una vida efectiva i productiva aquí a la terra deixa’n-te guiar pel seu Esperit i essent un canal del seu amor. Que Déu us beneeixi!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: