Manlleu Solidària s’omple de color en l’esplai per l’esperança

La VI Edició de Manlleu Solidària s’omple de color en l’esplai per l’esperança del passat dissabte organitzat per la nostra església.

Un bon grup de nens i adults van gaudir de l’ambient festiu, musical i divertit amb un missatge d’esperança que va refrescar “l’onada de crisi” que tots portem a sobre. A través de colorides manualitats i  pallassos, la VI edició Manlleu Solidària, sota el lema “Per l’Esperança”, va proclamar que la vida pot tenir un altre color.
Els nens van participar de dues originals manualitats que convidaven a reflexionar en l’esperança que tant necessitem en aquests temps. En una d’elles van completar una mural deixant les empremtes de les seves mans amb pintures en un enorme cartell que adornava la sala polivalent del Casal Cívic Frederica Montseny, on va tenir lloc l’activitat. En l’altra manualitat van plantar una llavor en un got de iogurt, on s’explicava la necessitat de plantar i cuidar per poder esperar un creixement. El creixement pacient que, curiosament els nens viuen amb naturalitat i que tant ens costa d’assumir als adults.

 
Després va haver-hi torn per al Show de pallassos del grup Valors amb Somriures. Van interpretar que estem vivim temps complicats i que ens han sorprès com si de sobte una gran lluminària ens enlluernés terriblement. Les dues primeres obres, “Les Màscares” i “Les Marionetes”, ens mostren això, com les aparences i les falses expectatives per una banda i, el deixar-se portar per una altra, ens deixen en una situació desesperada en la qual molts no troben una sortida. L’última obra, “La Porta”, vam veure que només pot haver-hi alguna cosa sobrenatural que ens lliuri d’aquesta tremenda situació que ens oprimeix i en la que s’ha convertit el nostre món. En aquesta interpretació, el personatge es converteix en Superman, però tots sabem que això no  passarà en la realitat.

Les obres s’inspiren en el que expliquen els evangelis, que Jesús va venir per donar-se “en rescat”(Marc 10:45), aquesta paraula que últimament hem sentit tan sovint de la boca de tothom, però que l’evangeli li va donar un sentit molt més gran.

 En definitiva, es va compartir una tarda plena de color d’esperança que van poder gaudir nens i grans que van assistir a la iniciativa de Manlleu Solidària 2012.  

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: