Manlleu Solidària, Esplai per l’Esperança

Lloc: Casal Cívic Frederica Montseny. Av. Puigmal, 137-139

Hora: 17.00 h- 18.30 h

Entrada gratuïta

A través de les colorides manualitats i dels pallassos, la VI edició Manlleu Solidària, sota el lema “Per l’Esperança“, pretent transmetre que la vida pot tenir un altre color…si vols. (Et convidem gratuïtament a assistir, el programa és per a tots els públics)

 

Des de 2007 Manlleu Solidària, la campanya organitzada per l’Església Evangèlica Baptista de Manllleu, ha tractat de promocionar i sensibilitzar sobre diferents temes socioculturals apropant-los a la ciutadania de Manlleu. Temes com la pau al món, l’ajuda davant desastres naturals com els terratrèmols d’Haití i de Lorca, o la recollida d’aliments per a les famílies necessitades han estat bons exemples del que fins ara ha suposat aquesta iniciativa. Aquest any, en temps d’accentuada crisi en molts sentits, es necessita més que mai compartir el valor de l’esperança. Per això, l’activitat pretén omplir de color i rialles l’ambien. Vine i participa!!

 

Castellano:

A través de las coloridas manualidades y de los payasos, la VI edición Manlleu Solidaria, bajo el lema “Por Esperança”, pretende transmitir que la vida puede tener otro color…si quieres. (Te invitamos gratuitamente a asistir, el programa es para todos los públicos)

Desde 2007 Manlleu Solidaria, la campaña organizada por la Iglesia Evangélica Bautista de Manllleu, ha tratado de promocionar y sensibilizar sobre diferentes temas socioculturales acercándolos a la ciudadanía de Manlleu. Temas como la paz en el mundo, la ayuda ante desastres naturales como los terremotos de Haití y de Lorca, o la recogida de alimentos para las familias necesitadas han sido buenos ejemplos de lo que hasta ahora ha supuesto esta iniciativa. Este año, en tiempo de acentuada crisis en muchos sentidos, se necesita más que nunca compartir el valor de la esperanza. Por eso, la actividad pretende llenar de color y risas el ambiente. Ven y participa!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: