Èxit de participació al concert solidari per la pobresa a Manlleu

            

Es va poder gaudir de la música del grup Tam Tam Gospel amb la col·laboració dels manlleuencs Pep Poblet i Joan Roura. El grup vigatà va omplir l’ambient a ritme de gospel fent pràcticament impossible no acompanyar amb palmells les cançons. No van faltar cançons molt conegudes com Oh Happy Day (Dia Feliç) o Amezing Grace (Sublim Gràcia), Aquesta última curiosament cantada també en el temps de lloança del nostre culte al matí.

Al voltant de 500 persones van participar en el concert solidari celebrat diumenge passat a benefici de la Fundació Marató de Tv3. Els donatius que feien les mateixes persones assistents a l’acte i una part de la venda de CD’s que el grup Tam Tam Gospel va aportar, va ascendir a 1.786,54€ que s’han fet arribar a la Fundació La Marató de TV3. Algunes persones van participar en la recollida d’aliments per recolzar el nou banc d’aliments de Manlleu. Els aliments recollits han estat: Llet (37 l.), arròs (29 kg.), pasta (21 ut.), llegums (19 ut.), oli (14 l.) i sucre (13 kg.) a més d’altres productes en menor quantitat.

Una causa per celebrar va ser la resposta d’una ciutat solidària que recolza la iniciativa, com va ressaltar l’Alcalde de Manlleu, Pere Prat, qui també va aprofitar en el comiat de l’acte, per agrair la implicació de la nostra església igual que la resta d’entitats organitzatives (Càritas, Mares Món, l’Associació per a la Solidaritat i el Desenvolupament dels Emigrants i l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Manlleu.)

En definitiva, una solidaritat que des de la nostra Església Evangèlica Baptista celebrem, en paraules del nostre Pastor Ismael Gramaje en presentar l’acte, “aportant un gra de sorra enmig de temps tan complicats”.

Esperem que la labor d’ajuda a les famílies més necessitades de Manlleu, encara que sigui dura, pugui seguir portant-se a terme.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: